Ald en Nij feest Burdaard
Ald en Nij feest Burdaard

Ald en Nij feest Burdaard

De Ald en Nij groep Burdaard is druk bezig geweest met de organisatie van een âld en nij feest voor jong en oud, ze hebben hun stinkende best gedaan om er wat moois van te maken. Kom daarom allemaal gezellig naar het feest achter het MFC It Spektrum op 1 januari om 01:00!

Het wordt een feest waar overal aan is gedacht. Harry (Café Cafetaria De Witte Olifant) verzorgt samen met zijn kompanen de nodige drankjes tegen een schappelijke prijs en ook de nodige versnaperingen worden voor je verzorgt.

Natuurlijk is er ook gedacht aan de liefhebbers van fikkie stoken. Voor een bescheiden vuurtje staan er brandtonnen op het terrein en voor het grotere werk een containerbak met een ruime voorraad brandhout.

Wij wensen iedereen hele fijne kerstdagen en we zien je graag op het oud en nieuw feest!

Datum: zondag 1 januari
Tijd: 01:00
Locatie: Achter MFC It Spektrum

Feestje!

We rekenen op een machtig mooi en gezellig feest door en voor het dorp, gezellig in en rond een knusse feesttent met statafels achter het MFC.

Hoe laat?

Het feest begint vanaf 01:00 zodat je eerst thuis de jaarwisseling kunt vieren.

Voor wie?

Het is een feest voor iedereen, dus voor jong en oud! Hoe mooi is het om met je vrienden en dorpsgenoten er één groot feest van te maken? En wie weet leer je daarbij ook nog wat leuke nieuwe dorpsgenoten kennen.

Komen Jannes en DJ Menthal Theo dan ook?!

Geen feest zonder muziek, maar we doen het niet al te gek, gezellig muziekje op de achtergrond en voor iedereen wat. Heb je speciale verzoekjes, dan gewoon even aan DJ Harry vragen, dan komt het vast wel goed. Maar wel even die voetjes van de vloer natuurlijk!

Hapje en een drankje.

Uiteraard schenkt Harry of één van de andere helden graag een biertje, cola of wijntje voor je in. Ook dit houden we bescheiden, bier, wijn of fris, kost je maar € 2,00 en je kunt ook gewoon met de pin betalen. En maak je geen zorgen, wij zorgen voor wat lekkere hapjes!

Fikkie stoken!

Op het terrein hebben we wat oliedrums geplaatst, deze kunnen worden bijgevuld met de aanwezige houtvoorraad vanuit de container op het terrein, lekker voor een beetje warmte.

Voor de liefhebber staat er ook nog een containerbak op het terrein waar een grotere brand in kan worden gemaakt. Deze kan ook worden aangevuld met de houtvoorraad vanuit de container op het terrein.

Houtvoorraad?!

Natuurlijk hebben we voor het vreugdevuur ook hout nodig. Heb je thuis of op je werk nog hout liggen wat in de weg ligt, breng het dan naar onze voorraad container. Belangrijk is natuurlijk dat deze container tjokvol komt zodat we niet zonder brand komen te zitten. Het brandhout kun je brengen achter het MFC van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december van 16:00 – 18:00 uur.

LET OP! Breng geen spullen zoals banden, olie, afval, caravans, oude kleding of schoonmoeders. Er mag enkel hout worden opgebrand, het stinkt minder en eventuele overlast wordt daardoor ook beperkt.

Als laatste..

We gaan natuurlijk uit van een gezellig en geslaagd feest. Laten we daar dus met zijn allen voor zorgen. Neem geen vuurwerkbommen of andere ellende mee het terrein op en gooi geen zaken op het vuur wat niet de bedoeling is. Betreden van het terrein is op eigen risico.

Wil je ergens mee helpen? Stuur dan een mail naar jaarwisseling.burdaard@outlook.com

Oant sjen! Ald & Nij groep Burdaard

* Dit bericht is op verzoek van de Ald & Nij groep Burdaard geplaatst.