Dorpsbelang Burdaard - Jislum e.o.
Aanmelden glasvezel

Aanmelden glasvezel

Hoe kan ik me aanmelden?

Als je een abonnement afsluit bij DELTA of Caiway doormiddel van onderstaande links, verdien je zelf € 25,- maar tegelijk gaat er ook € 50,- naar het dorp! Doe dit voor 31 december 2022 en wacht dus niet op de door-to-door actie!

* Denk er wel om dat je cookies toestaat in je browser, anders wordt de aanmelding helaas niet meegeteld, je kunt tot 31 december gebruik maken van deze actie.

Naast DELTA en Caiway zijn er nog een aantal andere aanbieders. Ga hiervoor naar hun eigen website, deze providers doen echter niet mee met de cashback actie en kun je nog niet online bestellen maar moet je telefonisch contact mee opnemen. Klik op één van onderstaande links om naar de website van deze provider te gaan.

www.online.nl
www.heldenvan.nu
www.kliksafe.nl

Het goede doel

Dorpsbelang heeft er voor gekozen om de opbrengst van deze actie te gebruiken voor een nieuwe website. Deze website zal een nieuw visitekaartje voor Burdaard, Jislum e.o. worden waar alle ondernemers en verenigingen hun eigen plek op de website gaan krijgen. Tevens willen we meer informatie tonen over ons mooie dorp waarvoor wij hopen inwoners te betrekken bij de invulling hiervan. Wij hebben hierbij een voorbeeld genomen aan de website van Hallum www.hallumonline.nl.

Meer informatie over glasvezel kun hier vinden.