Overleg toekomst MFC
Overleg toekomst MFC
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Overleg toekomst MFC

8 juli @ 19:00 - 23:00

  • De bijeenkomst over de toekomst van het pand én de toekomst van onze voorzieningen vindt plaats op vrijdag 8 juli 2022 in MFC It Spektrum. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom. Om 19.30 uur starten we.
  • We weten dat 8 juli voor sommigen een ongelukkige datum is. De zomervakantie begint dan. Maar een andere datum voor de zomervakantie was er niet. En we wilden niet wachten tot september.
  • De Gemeente Noardeast-Fryslân helpt mee de bijeenkomst op 8 juli te organiseren. We zijn blij dat wethouder Aant Jelle Soepboer komt. Wij zijn ook blij met de manier waarop hij en de gemeente meedenkt. De insteek van de gemeente is ook dat we niet langer pappen en nathouden, maar nu met elkaar een blijvende oplossing gaan bewerkstelligen.
  • Als bestuur hebben we Anton van den Beukel gevraagd om ons te helpen. Als je vragen, ideeën of suggesties hebt, kun je altijd een van ons aanschieten. Maar je kunt ook contact met Anton opnemen. Zijn telefoonnummer is: 06 25 59 54 73.
  • Met Doarpsbelang hebben we, vooruitlopend op 8 juli, een korte vragenlijst opgesteld. Die vragenlijst vind je hier: www.burdaard.com/mfc. Of scan onderstaande QR-code om via je telefoon naar de vragenlijst te gaan

Gegevens

Datum:
8 juli
Tijd:
19:00 - 23:00

Locatie

MFC It Spektrum
Schoolstraat 12
Burdaard, Friesland 9111HH Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie